Torsdag..

.. vilket betyder att det är fredag imorgon och maken kliver av sitt pass imorgon bitt och är då ledig i 4 dagar. Lovley! Nåja, torsdag.. har precis sett nya avsnittet av "Lyxfällan" och svullat i mig en hel Vienetta. Usch!
Vad ska jag nu äta till Hells Kitchen? Is tänker ni, de är tyvärr inte färdiga än.. :D
Jaja..

Det är mycket som händer just nu. Både bra saker och mindre bra saker. Men försöker lägga energin på de bra sakerna istället för att gräva ner mig i allt skit. Lyckas ganska bra, jag är förväntansfull och på tisdag ska jag göra något roligt. Hoppas bara plutten stannar där inne, i alla fall till tisdag efter klockan 19, sen är det fritt fram! Haha.. (herregud vad ont det kommer göra..............................)

Jag vill flytta. Allra helst till Växjö, av ett par anledningar, men den största är att jag inte är färdig med den staden. Jag "tvingades" därifrån (det lät ju illa men på ett sätt gjorde jag ju det för mamma kastade ju in handduken..) och vill väldigt gärna dit igen. Sen att min ena syster bor där är ett stort PLUS och även att det blir närmre till de andra, förrutom ena brodern men då får jag bli bättre på att hälsa på helt enkelt. Men hur vi än beslutar så kommer vi bli ledsna och även de vi står närmst, men vi måste leva som vi vill. Jag vill inte att barnen ska växa upp i den här staden, det är faktiskt skillnad på ställen och ställen. Nästan olika kulturer fastän man bor i samma land. Men man måste ta tillvara på livet, försöka göra allt man vill och leva hur man vill, livet är för kort för annat. Och så länge man bor i samma land så kan man alltid hälsa på varandra. Oavsett var man bor, det får man vara glad över. Skulle vara skönt innan Joel i alla fall, börjar första klass. Vill inte flänga runt så han får börja om, helst inte i alla fall.. googlade på lite bilder på Växjö men det gör inte staden rättvis. Jag älskade att gå runt Växjösjön när vi bodde där. Finast är det väl på våren och sommaren som med nästan alla ställen men har så många minnen därifrån. Från Växjö överhuvudtaget. Många bra och härliga och ett midre bra. MEN, det är ändå där jag vill vara bosatt, sen betyder inte det att jag vill det hela livet. Det kan man ju inte veta men jag vill åtminstonde få en chans. Maken vill ju inte heller bo kvar i huvudstaden, och jag tror att Växjö skulle vara lagom för honom med, kanske lite utanför sen när man får chans till något hus.

NU är det paus i HK och jag måste springa på toa, kolla om isen är färdig och hinna baka ihop en ny sats och slänga in.. mycket jobb det där.

Tjingeling! 







 
 

Är nu inne i vecka 37 +4.


Det börjar närma sig förlossning. Nu kan man i stort sett föda när som.
Och det skulle inte vara någon fara eftersom barnet bara tjockar på sig lite den sista tiden.
Vi får se vem som kommer ut, kanske en Elias.. kanske en Melvin. <3

RSS 2.0