Att bajsa eller att inte bajsa. I sitt kök.

Ibland måste man välja saker här i livet.
Olika saker. Till exempel om man ska skita på sig när ens man sitter och blockerar toaletten för att han med åt dålig mat. Åt skitdålig mat på det där stället på Söder. Det där skitstället på skitsöder. Ja just ja, ELLER om man helt enkelt får hitta ett annat sätt att skita på, om man nu inte vill skita på sig alltså. Skita på sig hemma. I sitt eget hem. Pinsamt? Mja, Jim visste mycket väl att det skulle hända eftersom han säkert satt och läste på toaletten.. och enligt honom sket han hela tiden medan han satt på toan.

Självklart ska ni få höra hur vi förvandlade vår romantiska dejt till ett bajskalas.
Egentligen.. förvandlade ett Kinaplace vår romantiska dejt till ett bajskalas.
I alla fall.. vi var ute och åt osv.. när vi är på väg hem känner båda oerhörda kramper och bubblande i magen och springer hem. Jim tog toaletten direkt, såklart, han hade ju kunnat bajsa på sig annars.. (?!)... Jag far omkring i lägenheten och gapar att han måste skynda sig. Han säger att det inte slutar rinna. Nehe, och vad fan ska jag göra då tänker jag.. ska jag skita på mig? Känns ju onödigt när man är hemma.. ska jag gå ut på gräset och skita? Mja, det känns ju sådär. Så jag tar fram en plastpåse. Vecklade ut den på golvet och satte mig på huk. Men eftersom det liksom inte slutade komma när jag väl släppte lös så.. satt jag där. På huk. I säkert 20 minuter. För efter 20 minuter började det bli väldigt jobbigt i benen, så jag tog fram sopkorgen och satte mig på den.
Det var så mkt skönare än att sitta på huk. I köket. Fräscha klubben, men det kändes okej ändå, men tanke på att jag aldrig skulle ha kunnat ta mig ut från köket utan att ha.. lämnat spår efter mig. Väldigt onödigt att kladda ner mer än nödvändigt. Det värsta var inte att jag bajsade egentligen, utan att jag skrattade samtidigt under hela tiden. DET VAR JOBBIGT kan jag tala om. Men jag kunde inte sluta.

När vi pratar om det idag så säger han: Ja, jag hade ju kunnat öppna och låtit dig skita i badkaret, det hade ju varit fräschare. - Tack älskling, det är bara FYRA år för sent!

Godnatt!


Lillan utforskar de nyplanterade blommorna...

imag0738 (MMS)

Lillan utforskar de nyplanterade blommorna. Hoppas de får leva ett tag.


Idag bakades det kanelbullar med sötmandel...

imag0730-1 (MMS)

Idag bakades det kanelbullar med sötmandel på och vaniljbullar med glasyr på. Det var väldigt mumsigt!


Att bajsa i en..

.. papperskorg.
När jag bodde hör i Stockholm "första gången", dvs för 6-7 år sedan så hände det en hysteriskt rolig sak.
Jag var på väg hem från jobbet med tuben och hoppade av vid "min" station. Ut springer en snubbe som verkar ha väldigt bråttom. Jag kan ju inte låta bli att kolla vart han tar vägen så jag vänder mig om och ser att han drar ner sina byxor och sätter sig i en papperskorg. Jag (som är så mogen) börjar gapskratta och klarar inte av att gå en enda meter. Jag bara står och kollar (ja, ett par meter bort, inte brevid) och skrattar. Jag skrattar inte ÅT honom, utan för siuationen som den stackars saten hamnade i. Men eftersom jag har bajshumor så höll jag på och dö av skratt.
"Bajsar han verkligen?!" - JA, det gör han! 
"Men i en papperskorg på perrongen? - JA, det gör han!
"Bland allt folk?" - JA, det gör han!

Det var hysteriskt roligt.

Har en annan story om en som bajsade i sin egen papperskorg, men det tar vi en annan gång.

Sov gott! // Love!

Gott med frukost. Glömde dock jordgubbarna.

imag0679 (MMS)

Gott med frukost. Glömde dock jordgubbarna.


ÄNTLIGEN kom jag med..

.. i tv!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/tv/article14651341.ab
Man kan se hela scenen på tv4play och programmet heter "På bar gärning."

Har varit med i så mycket men som sedan visat att jag blivit bortklippt.
Haha..

Godnatt!

RSS 2.0