Glöm inte att leva livet under tiden ni pl...

Glöm inte att leva livet under tiden ni planerar det.. ! Just saying.. Godnatt.


Omg. Jag frågade Jim om vi inte kunde film...

Omg. Jag frågade Jim om vi inte kunde filma den här förlossningen. Nej tack sa han. Då tänkte vi att det finns säkert på Google eller Youtube redan. En sak är ju säker, det skulle jag INTE ha kollat på. Damn!


Vi var ute på en promenad i regnet tidigar...

imag1175 (MMS)

Vi var ute på en promenad i regnet tidigare idag. Joel ville posta ett brev till en person som han saknar, som han pratar väldigt ofta om. Efter det gick vi bort och kollade på förskolan som de rev ner strax innan sommaren. Ska bygga nytt och fräscht. De har kommit en bit och det blir fint lagom till augusti när både Ella och Joel börjar. Så skönt att de kommer vara på samma förskola och att vi typ har 200 meter dit. Lyx. Extra skönt när vintern kommer och ha så nära, både dit och hem. Då är det dessutom tre ungar som ska kläs. Herregud, hur ska vi orka?! ;)


Svårt att somna. Lillen i magen vill bara ...

Svårt att somna. Lillen i magen vill bara att jag ska ligga på höger sida, men det vill inte jag. Har så ont både i ben och upp till rygg. När jag vänder mig till vänster sida så blir det ett fasligt ståhej därinne i magen. Nåja, nu får jag låta magen ha en egen kudde med. Har redan en vid rygg och mellan knäna. Skönt.. imorgon blir det ett besök hos barnmorskan. Tråkigt att det blir så sällan nu när man ska föda tredje barnet, med första fick man ju jämt springa dit. Nåja, ska försöka sova nu.. Godnatt!


Kärlek! Joel och Jim känner på bebisen..

imag1127 (MMS)

Kärlek! Joel och Jim känner på bebisen..


Kvällsgodis!

imag1044 (MMS)

Kvällsgodis!


Så igår hände det. Någon annan som inte va...

imag1031 (MMS)

Så igår hände det. Någon annan som inte var min make tog i mina fötter. Men inte vem som helst, utan min kära svärmor Peggy. Se så vackert det blev! Kändes rätt lugnt men det är något med att folk ska ta i mina fötter, jag har inga problem att ta i ändras, då kan jag göra vad som helst. Weird.. Snyggt att ränderna på fötterna börjar synas, då är det sommar!


RSS 2.0