Deppig. Besviken. Ibland är det bra att t...

Deppig. Besviken. Ibland är det bra att ta reda på vart man har sina nära & kära. Jag skulle bokstavligen gå genom eld om någon som står mig nära behövde hjälp. För att jag ska gå genom eld så menar jag förstås att det ska vara något som är viktigt, inte som att gå och köpa choklad. För ett tag sen så utsatte jag mina barn (och hund för den delen) för en bilresa på 64 mil. Stekhett och 7-8 timmar i bilen. Jag vet ju att min son J hatar att åka bil men jag tänkte att den här personen behöver verkligen mig just nu. Betyder det att jag får "offra" mina barn så får det vara så. Älskar den här personen av hela mitt hjärta. Därför körde jag 32 mil och hämtade mitt hjärta för att strax åka hem igen. Men den vistelsen blev bara konstig. Idag bad jag om hjälp. Därav detta inlägg, nu vet jag. Nu vet jag mycket bättre, väldigt trist, men det är bra att man får veta hur en annan människa tänker, tråkigt bara att bli besviken. På måndag eller tisdag ska min dotter E och jag vara statister. Har fått en väldigt massa jobb på sistone och det är väldigt roligt. Jag får göra nya saker och jag utvecklas. Det är roligt när man märker det hos sig själv. Jag är inte lika blyg eller feg. Jag är bra, det vet jag ju nu eftersom jag fått statistroller/biroller. Jag vågar tro på mig själv! På tal om förändringar. För 3 1/2 år sen åt jag varken blomkål, vitkål, broccoli, bacon i ostsås och en massa annat men det gör jag idag. Haja vad mycket gott jag har missat! Godnatt!


Den 19/8 var jag statist. "Äkta människor"...

mms_img26376 (MMS)

Den 19/8 var jag statist. "Äkta människor" som kommer sändas på 1:an eller 2:an. Det var verkligen superroligt & ganska lärorikt. Mycket trevliga människor och så fick vi god mat på O'Learys. Det är tredje produktionen jag är med i. Detta var ju "bara" ett vanligt statistjobb och det jag gjorde för TV4 (och ska göra) är mer som en liten roll. Skoj är det hur som helst!


13/8 -11 Fredag

Det var länge sedan som jag bloggade från datorn så jag kände att det var dags.
Det är så himla smidigt att göra det från mobilen, speciellt när jag bara skriver om maten jag ska äta eller har ätit. Jag kan tycka att det är bra med sådana bloggar ibland, i början tyckte jag att det var ointressant att veta vad andra människor har ätit, till jag stod där i köket och hade absolut ingen aning om vad jag skulle laga till middag. För visst, ibland är det verkligen aptråkigt att laga mat. MEN.. man måste!

Idag var jag, min man och vår son på 2.5 år på bio. "Cars 2". Lille J satts till i nästan två timmar och bara tittade. Lite titt som tätt sa han: "wow" eller "titta där". Man hörde ett glatt prat från honom. Det var roligt. Lilla E fick vara hemma med Marmor (Min mans mormor) som barnvakt. Hade gått jättebra det med. Härligt! J uppskattar verkligen de stunder han får med oss. Ibland är det bara med pappa och ibland bara med mamma. Kan vara så enkla saker som att bara gå och handla med en av oss. Han blir jättenöjd och säger: "Nej vovva och nej E" (namnet på vår dotter.) Så studsar han iväg glad som en lärka!

Vår lilla E sover i sin egen säng för första gången inatt. Vet inte varför jag la henne där.
Älskar att ha barnen nära mig och höra de små liven andas. Tänkte se om jag själv sover bättre om jag vet att E ligger i sin säng så att jag kan rulla runt om jag vill utan att tänka på att rulla över min lilla bebis. Lilla och lilla.. stumpan blir 4 månader den 29/8. Tiden den går fort och jag börjar känna suget efter en till. Haha.. man är bra galen, så ont som det gör. Men.. barnen är livet!

Nu är det nog dags att krypa till sängs. J brukar gå upp runt 6-7, lagom tidigt med andra ord. Vi får se vad vi hittar på imorgon. Alltid dyker det upp något. Helgerna går alldeles för fort, eller snarare går min mans ledighet alldeles för fort så det gäller att ta vara på tiden man har tillsammans.

Ha en fortsatt trevlig helg! // Eva

Igår gjorde vi en pastasallad som vi åt me...

mms_img57945 (MMS)

Igår gjorde vi en pastasallad som vi åt med goda vänner. Kyckling, pasta, gurka, röd paprika, tomat, kål, majs och ruccola. Till det hade vi hemmagjord tzatzikisås och vitlöksbröd. Fantastiskt gott!


God maträtt som alltid passar. Lax som kok...

mms_img19023 (MMS)

God maträtt som alltid passar. Lax som kokat i vatten, citron och ingefära, kokt potatis, kall sås innehållande röd rom, majonäs, gräddfil, riven citron. Till det hade vi rivna morötter och en sallad. I salladen hade vi gurka, tomat, sockerärtor, kål och ruccola. Mums!


Så var det ju det här med LCHF. Har inte k...

Så var det ju det här med LCHF. Har inte kommit igång än. Tråkigt men man måste verkligen ha bestämt sig. Vi måste ha tiden att planera för maten vi ska laga, göra matschema osv. Men det kommer!


Den här salladen är väldigt enkel som ni s...

mms_img49212 (MMS)

Den här salladen är väldigt enkel som ni ser. Tomat, gurka, ruccola och kål. Kål är verkligen en bra sak att fylla ut både maträtter och sallader.


RSS 2.0