Helt plötsligt..

.. slog deppigheten ner i mig. Som en blixt från ingenstans.
Därför åt jag alldeles för mycket ikväll, men får dra av det från veckobonusen som man har på 49 poäng. Men ändå, jag vill ju inte ha det där ätbeteendet hur det än faller sig. Det ska bort, bort, bort. Jag vet vad det beror på men kan inte göra något åt saken. Det är inte jag som har problem med vissa saker, men det tar såklart på en. Det.. "#¤%&/()=)(/&% <-- känslor. Nu känns det bättre.

Nåja, alldeles för mätt och äcklad men nu går jag och kryper ner brevid Melvin som sussar så gott. Ska ta och läsa lite till Master Chef börjar.
 
Godnatt

Jag har hittat..

.. mitt drömhus. På min drömplats. Utanför Växjö. I skogen. Vill ha!
 
Ni kan se det här..
http://bovision.se/description/description.aspx?logo=1&guid=121021454

Oj, här har jag bloggat..

.. och tagit bilder som en galning på allt möjligt men inte har det kommit upp här inte!
Förb... blogg. Får väl ta och kontakta kundservice för 4:e gången. Suck.
Säkert tio till femton inlägg som bara försvunnit. :(
 
Viktväktarna. Är det någon "diet" ni ska prova så är det just viktvärktarna.
Glöm LCHF, Cambridgekuren, Nutrilett och all den där skiten.
Viktväktarna fungerar verkligen och man blir inte lika besatt som i övriga metoder.
Med besatt menar jag att man inte förbjuder sig själv att äta något för du äter precis
vad du vill, bara du håller dig inom dina points. Givetvis ska man inte käka choklad för alla
sina points men det lär man sig, kroppen känner av det och svisch så händer det grejer.
Funderar du på att loosa lite vikt så tycker jag verkligen du ska välja Viktväktarna!
Jag har minskat 3 cm runt midjan, vågen 3 kilo hittills men jag har fött barn med så jag
tror att det har lite med att göra, men förhoppningsvis kommer det fortsätta neråt..
Jag äter alltid frukost nu för tiden, har gjort det varenda dag i tre veckor. Har fått in en vana av typ 10 jag vill ha in så det är alltid något. Till frukost kokar jag 1dl råggröt och har på en jädrans massa osockrade hallon på och 2dl mellan mjölk. Jag jobbar på att ta mindre och mindre hallon, för jag har blivit lite av en hallonmissbrukare. 2.5 kg hallon på knappt en vecka. Blir dyrt i längden dessutom, haha. Nåja, gott är det och jag är glad över att jag har lärt mig att äta gröt. Man går ju på möten, jag går en gång i veckan, måndagar klockan 17. Där väger man sig, ingen annan kan se vad du väger och man kan köpa lite olika produkter, choklad, popcorn, mat, böcker.. all man kan köpa som är ätbart är det redan uträknat points på så det är inget avancerat grejs. Men bra tycker jag. Jag brukar köpa chokladbars, svingoda, en sort påminner om Japp så det känns ju bra mumsigt att sluka en sån på kvällen.
Nåja, det var lite om det.
Just ja, MIA - min äldsta syster. Du är en pärla som hjälper mig, peppar mig, ger mig asbra råd och tack som fan för att du lärde mig att äta gröt. Älskar dig! <3

Igår pratade vi lite om flytt. Både maken och jag vill flytta, det enda som är jobbigt är att han måste ha ett jobb. Han har lite krav så det är ju inte jättelätt precis. Men det förstår jag med så det är inget konstigt. Han har ju heller aldrig flyttat från Stockholm så det blir väldigt nytt för honom. Jag försöker lugna honom, jag anser mig som ganska "världsvan" efter 100 flyttar både hit och dit och med familj men även utan och helt själv.. Det BLIR en väldigt långt "att-göra-lista" MEN, skriv upp saker och beta av en i taget. Vi kan! SÅ.. planeras i alla fall till sommaren, under sommaren när han är pappaledig. Nu har vi i alla fall kommit en bit på vägen, har planerat och han bad mig kolla upp vissa saker, vilket jag ska ta och göra idag. Kommer bli tungt att flytta ifrån de människor som vi har nära men man kan alltid hälsa på, vi kan ju inte bo kvar här för någon annans skull, så är det ju bara. Så länge vi bor i samma land så känner jag mig lugn. :) Som sagt, man kan alltid hälsa på.
Och så har jag ju ett uppdrag, Jag ska lära min näst äldsta syster att äta gröt, just nu äter hon ju frukost men kanske inte den bästa.. Haha. Love you! <3
 
Sådärja, har slukat min gröt medan jag bloggat lite. Jättegott. Mätt ett tag..
Maken sover, han går på 3 nätter ikväll och M ligger brevid och sussar.
Barnen gick bra att lämna på förskolan idag igen, lycka!
De kan vara så söta, det får jag komma ihåg när de busar som mest.

Nu ska jag kika lite och ringa runt..

Tjenis!

RSS 2.0