Ibland.

Iblandblirjagbarasåjävlafrustreradsåjagintevetvartmanskatavägen.
Iblandharjagsångodlustattdelautenhögertillnågrasomjagkännerförattdeärsåjävladumma.
Förvissavännerskaalltvarasåjävlaperfekthelatidenochmanharminsanningaproblemnågonsin.
Världenärenbraplatsochalltärproblemfritt.Hurra.
Minabarnärfriskaochminstalillajagklagaröverkännsbaradumtsåjävladumt.
MensamtidigtärdetMINAproblemminakänslorochminabekymmerochminatankar.
Detkundevaravärredetkundevaravisområkatutförmassasakerochjavisstkundedetdet.
Mennuärdetinteså.Detärintevidetärintevårabarnellernågonivårfamilj.
Klartattjagärlyckligtlottaddetvetjagjusåklartfördetkundejuvarailla.
Harnågrafåvännersommankanpratapåriktigtmed.
Därdetinteärtabuattnågotinteärsomdetskaochdetärsåskönt.
TackFörAttNiFinns!

Godnatt.


Äkta människor.

Det är ju fan att det inte ska gå och blogga via mobilen.
Det som är så praktiskt!

Men det jag skrev i fredags var:

"Häromdagen diskuterade maken och jag om vi skulle lägga pengar på en ny säng eller en resa. Det klokaste skulle ju vara en ny säng, men en resa skulle sitta så bra och kännas så bra under tiden man var på den. Vi känner oss så slitna. Ibland har man en del på axlarna. Samtidigt ska jag inte klaga, vi är i alla fall friska och framför allt är våra barn det. Det ska man inte ta för givet. Men i alla fall, problemet med valet löste sig för häromdagen gick diskmaskinen sönder. Och ja, vi är alldeles för bekväma för att diska för hand. Så därför köper vi en ny här i dagarna. Jag funderade på en silver, den blir ju inte synligt lika smutsig som en vit. Så det blir nog en silver. Eller säger man grå? Skitsamma, inte vit i alla fall.

Måste posta ett brev imorgon! Kom jag på nu. Fan. Skulle postat det i torsdags men sånna grejer faller ur minnet på något vis. Inte för att jag inte orkar utan för att jag verkligen glömmer det. Jag har dessutom börjat skriva in kalendern när jag måste posta något. Suck. Glömska. Det är ju förresten lördag imorgon, men lika bra att ha det gjort.

Idag gick jag till MVC. Barnmorskan tog cellprov.  Inte jättekul kanske men man måste. Inte speciellt ont, men obehagligt när hon körde in den där grejen som man håller ned slidväggen med. Men det var över på ett kick. Nu är det tre år till nästa kallelse. Kan ta det lugnt nu. ;)

Börjar snart jobba. En månad kvar ungefär. I say shit men maken måste få vara pappaledig också. Jag har förresten inga dagar kvar. Usch, fort har det gått!

Jösses, vad trött jag är. Bäst att sova lite. Liten uppdatering i alla fall.

Love
!"

Ja, igår jagade jag diskmaskin. Den silver/grå jag ville ha var slut och skulle komma in i lager om tre veckor. Glöm sa jag och köpte en vit. Skit. Whatever, bara disken blir ren. :)

Idag träffade vi Tia med familj utanför deras och promenerade till Aspuddsparken. En park med allt i. Pulkabackar, lekplatser, hästar, får och kaniner. Även ett cafè. Trevligt. Efter en stund mötte Marmor upp oss och vi gick vidare med henne hemåt. Jag och Ella sprang in till ICA medans J och Marmor gick hem till henne. Där stannade vi till 16 och vips så var det dags att gå hem, laga mat och väcka maken. Han jobbar sin sista natt nu och är sen ledig i fyra nätter.


Nu vaknade Ella och tror att hon ska få vara uppe men icke, nu måste jag med gå och lägga mig. Så fort "Äkta människor" är slut. Jag väntar och väntar på scenen där jag ska dyka upp. Spännande!

Love!




RSS 2.0